Silinen Dosyaları Geri Getirme Programı İndir

Tanıtım
Undelete Navigator ücretsiz yazılımı ile kolayca silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz.

Yanlışlıkla sildiğiniz dosya ve klasörleri tespit ederek geri getirebilen ücretsiz bir yazılımdır. Standart Windows gezginine benzer bir kullanıma sahip yazılım resimler için küçük önizlemeler gösterirken tespit edilen silinmiş dosyalar arasında arama yapma imkanı da sunmaktadır.

FAT, FAT32 ve NTFS desteğine sahip programı kullanırken tek yapmanız gereken hedef sürücüyü seçerek tarama işlemini başlatmaktır.

Not:
Reklam destekli yazılım yükleme esnasında anasayfa ayarlarını ve varsayılan arama motorunu değiştiren ek yazılımlar yükleme talebinde bulunmaktadır. Yazılımın çalışması için bu eklentileri yüklemenize gerek yoktur.

Lisans: Ücretsiz Dosya Boyutu: 3.79 MB Dil Desteği: İngilizce İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP Üretici: 4r-Soft

indir Ücretsiz Silinen Dosyaları Geri Getirme Yazılımı İndir   Undelete Navigator

Kaynak


Etiketler: silinen dosyaları geri getirme programı indir, silinen dosyaları geri getirme, silinen dosyaları geri yükle, silinen dosyarı geri nasıl alırım, silinen dosyaları geri yükleme programı indir, silinen dosyaları geri yükle, silinen dosyaları kurtarma programı, silinen dosyaları kurtar, silinen dosyaları nasıl kurtarırım, silinen dosyaları kurtar, veri kurtarma programı, verileri nasıl kurtarırım, veri kurtar

0 Yorum:

 
 
Copyrgiht 2013 - Tüm hakları saklıdır