Telif Hakkı

Telif Hakkı
Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz"uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını düşünen hak sahipleri iyibe.54@gmail.com adresinden bize ulaşabilirler. Bizimle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 hafta'da içerisinde Şikayet Konusu Olan içeriğin Paylaşımı Kaldırılır.



Yasal Uyarı
iyibe.blogspot.com Adlı Sitemizde Bulunan Film, Videolar, Dizi, Klip, vb. ve Diğer Tüm Videolar Çeşitli Paylaşım Ortamlarında Da Bulunmaktadır. Youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. Sitelerde Eklenmiş Videoları Yayınlamaktadır. Server'ımıza Kesinlikle Yükleme Yapılmamaktadır. Bu Yüzden iyibe.blogspot.com Sitesi Hiç Bir YASAL Hükümlülüğe Tabi Tutulamaz. İstenildiği Takdirde Hak Sahipleri iyibe.54@gmail.com Adresin'le Bize Ulaşıp Videoları Paylaşımları vb. Kaldırılması Talebinde Bulunabilirler.

iyibe.blogspot.com Online canlı maç izleme sitesidir. iddaa programında bulunan maçları yayınlar, iyibe.blogspot.com sitesinde Digiturk kuruluşuna ait şifreli kanalların (Lig tv, Spormax, D spor, EuroFutbol vb.) Canlı yayınları verilmez, bu konuda talepte bulunmayınız. iyibe.blogspot.com sitesi canlı yayınları paylaşım alt yapısını sağlayan freedocast.com, vshare.tv, justin.tv, p2p, ve ustream.tv gibi sitelerinden alıntı yapmaktadır. Bu sitelerden yapılan ve sitemizde paylaşılan içeriklerin sorumlusu, adı geçen sitelerde paylaşımı yapan şahıslardır. iyibe.blogspot.com kendi sunucuları üzerinde canlı yayın paylaşımında bulunmamaktadır. Yayıncı sitelerden alıntı yapılarak paylaşılan yayınlarla ilgili herhangi bir ücret talebinde bulunmaz. Digiturk platformuna ait, Lig tv kanalında yayınlanan Turkcell SüperLig maçları TRT alt yapısı ile radyo yayını olarak sunulmaktadır. Telif Haklarının ihlal Edildiğini Öne Süren Kuruluşlar iyibe.54@gmail.com Adresine Gönderecekleri Kurumsal E-Postalar Yoluyla ilgili içeriğin Paylaşımının Durdurulması Konusunda Talepte Buluna Bilirler. 1 Hafta İçerisinde Şikayet Konusu Olan içeriğin Paylaşımı Kaldırılır.

0 Yorum:

 
 
Copyrgiht 2013 - Tüm hakları saklıdır