Telefonun Güvenlik Kodunu Kırmak



Size 3 tane yöntem göstericeğim ve bu yöntemle güvenlik kodunuzu kesinlikle değiştirebilecekseniz. Eğer bu 3 yöntemde olmuyorsa en yakın telefoncuya gitmek tek çözümdür.İlk yöntem için usb kablosuna ihtiyaç yok 2.yöntem de telefonunuza bir kablo aracılığıyla bilgisayarınıza bağlamanız gerekmektedir. Birinci yöntemle başlayalım.



Nokia Model Telefonların Güvenlik Kodunu İçin 
1. Yöntem
Bu yöntemde ilk yapmanız gereken telefonunuzun IMEI numarasını(seri numarasını) öğrenmek.IMEI numarasını öğrenmek için telefonunuzda *#06# tuşlayarak öğrenebilirsiniz. Eğer bu yukardaki madde ile IMEI nosunu öğrenemiyorsanız telefonunuzun bataryasının altına bakarak bulabilirsiniz.Resimde IMEI nosu gözüken bir telefon gösterilmekte. IMEI nosunu bi yere yazdıktan sonra http://nfader.su adresine giderek

IMEI nosunu “/” lar olmadan yazıyoruz. (örnek 123141251231243) Ardından I’m legal owner of the phone with that IMEI yazına tıklayarak Generate diyoruz. Karşımıza çıkan Security Mastercode: bize güvenlik kodunu veriyor.Eğer bu yöntem olmadıysa
 2.yöntemi deneyebilirsiniz.

Telefonların Güvenlik Kodunu Kırmak İçin Kullanılan En İyi Yöntem
Yukarıdaki yöntem olmadıysa bu yöntem size çok daha iyi yardımcı olacaktır.Tek ihtiyacınız olan Nemesis Service Suite (NSS) adlı program ve bir usb kablosu.
Nemesis Service Suite adlı programı indirmek için Buraya Tıklayın.Eğer link kırıldıysa aşağıdan yorum yaparsanız yeni adresi verebilirim.
Programı çalıştırın
Büyüteç işaretine tıklayın
Phone Info’ya girin
Permanent Memory (Kalıcı Hafıza) bölümüne girin
Read’i tıklayın
PC’nizde C:\Program Files\NSS\Backup\pm klasörü içine telefonunuzun IMEI numarası.pm isimli bir dosya kaydedilir.


Şimdi o klasöre gidin, .pm uzantılı dosyayı NotePad ile açın. [308] numaralı başlığa gidin. Bu başlıktaki 5 numaralı satırda şifreniz yer almaktadır. Ancak bir miktar 3 ile kombine edilmiştir.Diyelim ki kodunuz 63948. O satırda 36333934380000000000 gibi bir değer bulursunuz. İlk “3″ten başlayarak birer atlama ile 3′leri iptal edin: 36333934380000000000 şifreniz karşınızda olacaktır. Default’u bozmamış iseniz, bu satır aşağıdaki gibi görünür.

Özel Durum: Otomatik tuş kilidi yapılan cihazlarda kilit kodu da konmuşsa PC Suite ile bağlanamayabilirsiniz haliyle ilk kuruşunuzsa kablo sürücüleri yüklenemeyecektir. Dolayısıyla da NSS cihazınızı görmeyebilir.Bu durumda Nokia Cable Driver’ını yükleyin internette bulabilirsiniz. Problem muhtemelen hallolacaktır.Eğer bu yöntemde olmazsa 3.yöntem olan resetleme işlemine bakalım.

Telefonunuzun Güvenlik Kodunu Kırmak İçin Uygulanabilecek 
3.Yöntem
Bu yöntemde aynı Nemesis Service Suite programını kullanacağız.Usb kablosunu bağladıktan sonra programı çalıştırıp büyüteç işaretine basıyoruz. Ardından menüde Tools sekmesine tıklıyoruz. Programın alt tarafına doğru bakarsanız orda bulacağınız Factory Settings’e tıklıyoruz. Full Factory’e tıklayıp Reset Diyoruz. Güvenlik & Kilit kodu artık 0′landı. Güvenlik kodu artık: 12345 Kilit kodunu tekrar kendiniz belirlersiniz.

İlgili Aramalar: güvenlik kodu kırma programı, güvenlik kodu nasıl bulunur, güvenlik kodunu kırma, güvenlik kodumu unuttum, güvenlik şifresini kırma, nokia güvenlik kilidi, nokia güvenlik kodu, nokia güvenlik kodu bulma, nokia güvenlik kodu kırma, telefon güvenlik kodu, telefon güvenlik kodu kırma programı, samsung kilit kodunu kırma, telefon kodu kırma, samsung, samsung galaxy s4

1 Yorum:

  1. benim telefonum s4 diyor seçili ag kulanılamıyor yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil

 
 
Copyrgiht 2013 - Tüm hakları saklıdır