En İyi Yemek Blogları Yeni

Yemek Sitesi, Yemek, Yemek Tarifleri, Güncel Yemek Tarifleri, Yemek videoları, Yemek Tarifi İndir, Yemek Tarifi, Bugün Ne Yapsam, Hangi Yemeği Yspsam

Hünerli Bayanlar



Zaman zaman gazete, dergi ve TV programlarına konuk olan, ayrıca Saba Tümer ile bir reklam filmi çeken Müge Hüner’in blogunda yemk tariflerinin yanı sıra davet sofraları, araştırma dosyaları, butik çalışmaları, gezdiği gördüğü yerler ve hayatıdan notlar da var.

Sütüme Sarelleme Karışma



Ödüllü yemek bloglarından biri olan Sütüme Sarelleme Karışma’nın yazarı Özge Hanım blogunda; denediği tarifleri, elde kalan malzemelerden ürettiklerini ve pratik önerilerini resimleyerek paylaşıyor.

Portakal Ağacı



Türkiye’nin en eski ve en bilinen yemek bloglarından biri olan Portakal Ağacı’nda derleme tarifler tekrar denenerek fotoğraflanıyor ve blogda paylaşılıyor. Blogun yazarı olan Hatice Özdemir’in blogunda paylaştığı en iyi yemek tariflerini topladığı bir de kitabı var.

Pelince



Çeşitli yemek dergilerinde tarifleri yayınlanmış olan Pelin Süme, blogunu yemek ve yaşam günlüğü olarak tanımlıyor. Pelince’de her bir tarifin malzemeleri, hazırlanışı ve fotoğrafı net bir şekilde paylaşılıyor.

Yemek Vakti



Saba Tümer’in reklam filmi çektiği yemek bloggerlarından biri olan Aylin Durmaz, blogunda özellikle kendi gibi çalışan yada vakit sıkıntısı olanlar için şık,pratik,sağlıklı ve lezzetli yemek tarifleri paylaşıyor.

Peçeteden Notlar



Ayşem Öztaş’ın mutfak maceralarını, kendi hayatından yaşadığı olaylarla birleştirerek anlattığı, yaklaşık 4 senedir faaliyette olan bir blog. İsmini gerçek peçeteye yazılan tariflerden almakta. Bu notlar birleştirilerek ve hayattan eklemeler yapılarak, fotoğraflarla bütünleştirilerek yayınlanmaktadır. Tarifler klasik bir tarif gibi değil gerçek hayat deneyimleri ile süslü, canlı ve gerçek.

Kaynak: Site

İlgili Aramalar: yemek, yemek blogları, proje, yemek blogları listesi, en iyi yemek blogları yemek blogları, yemek sitesi, yemek, yemekteyiz, yemek tarifleri, güncel yemek tarifleri, yemek videoları, yemek tarifi indir, yemek tarifi, günlük yemek tarifleri, yemekler

3 Yorum:

  1. Aradığım yemek tarifini bulamadım önercegınız başka yemk sıtelerı varmıdır.?

    YanıtlaSil
  2. taraftar tv apk mı arıyorsun? Tıkla, taraftar tv apk indir: taraftar tv apk indir

    YanıtlaSil
  3. taraftar tv hakkında detaylı bilgi için: taraftar tv apk

    YanıtlaSil

 
 
Copyrgiht 2013 - Tüm hakları saklıdır