Beşiktaş Yeni Stadı Şeref Bey Stadı




Stadyumu 41.903 Kapasiteli Olucaktır. TOKI'yle anlaşamama durumunda başkan yeni stadımızı kendimiz yapıcağız demişti. Beşiktaş'ta merakla beklenen Yeni Stat Projesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın detayları vermesiyle netlik kazandı. Bunun üzerine söz alan Beşiktaş eski yönetim kurulu üyesi ve TFF eski başkanı, Kemal Ulusu, yeni yapılacak stadın isminin "Şeref Bey" olmasını istedi.

Beşiktaş tarihi için çok önemli olan Şeref bey'in adının yaşatılması adına bunun çok önemli olduğunu söyleyen Ulusu, Bunu sayın başkan ve yönetim kurulundan rica ediyorum. Yeni Mabedimizin ismi "Şeref Bey" olsun dedi.

Beşiktaşın yeni stadı şeref bey, bjk şeref bey stadı resimleri, beşiktaş şeref bey stadı ne zaman biticek, bjk şeref bey stadı kapasitesi konu içeriği mevcuttur.

Beşiktaş’ın Yeni Stadı İşte Böyle Olacak (Foto)






Etiketler: beşiktaş, beşiktaşın yeni stadı, beşiktaşın yeni stadı foto, beşiktaş yeni stadı şeref bey stadı, şeref bey stadı, bjk şeref bey stadı resimleri, beşiktaş şeref bey stadı ne zaman biticek, bjk, şeref bey, şeref bey bitiş tarihi, bjk şeref bey stadı kapasitesi konu içeriği mevcuttur

0 Yorum:

 
 
Copyrgiht 2013 - Tüm hakları saklıdır