Android Navigasyon Programı İndir


Android Navigasyon, Android Navigasyon Programı, İGO Primo 2.0 Final Edition 2012 Full, Igo Primo Android, Igo Primo Android İndir

Android kullanıcıların en çok tercih ettiği navigasyon yazılımı olan İGO Primo artık sadece İphone kullanıcıları için değil Android kullanıcılarına resmi olarak hizmet vermekte.

Google Playde ilk olarak İsrail için yayınlanan İgo Primo önümüzde ki günlerde Türkiye içinde şüphesiz ki kullanıma sunulacaktır.

İgo Primo hakkında biraz bahsedek olursak kullanıcılara 3 Boyutlu ve geniş çaplı bir navigasyon hizmeti sunmaktadır. En profesyonel kullanıcıdan en acemi kullanıcıya hitap eden uygulama kolay kullanımı ile de dikkat çekmektedir. Son çıkan sürümü ile de kullanıcılarını yeni bir arayüzle karşılıyan uygulama yapılan yorumlar da kullanıcılarından tasarımı ile de artı puan almış gibi görünüyor.

İgo Primo uygulamasının özelliklerinden bahsedecek olursak, en gelişmiş özellikleri arasında 'gelişmiş rota arama özelliği' ve 'Google Yerel Arama' desteği bulunmaktadır. Google desteğini de arkadasına alan İGO ile aradığınız en zor adresleri bile çok kolay bir şekilde bulabiliryorsunuz.

Hız uyarı sistemini de düşünmüş olan İGO sürücülerin güvenliğinin en üst düzeyde olmasına özen gösteriyor. Yol Işıkları Uyarı Sistemi ile de rotanız üzerinde bulunan trafik ışıkları hakkında bilgi veren uygulama tam anlamı ile sürüş güvenliğinizi üst seviyelere çıkarmaktadır.

Poi desteği de bulunan uygulamada rotanız üzerinde bulunan benzin istasyonları, okullar, dinlenme yerleri, bankalar gibi çeşitli servisleride uygulama ekranında kolayca görebiliyorsunuz.

İgo geliştiricileri uygulamalarını sürekli güncel tutarak her ay güncel hız kameraları ve poi güncellemelerini düzenli olarak yapmaktadır ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadırlar.

İgo uygulaması Google Play değerlendirmesinde 5 üzerinden 4.8 almıtır. Uygulamaya sahip olabilmek için 58,17$ gibi bir ücret ödemeyi kabul etmeniz gerekmektedir.

Uygulamaya sahip olabilmek için tıklayınız; İgo Primo

Kaynak: Site

İlgili Aramalar: android navigasyon, android navigasyon programı, igo primo 2.0 final rdition 2012 full, igo primo android, igo primo android indir, android, android navigasyon indir, android telefona programlar, android telefona navigasyon yükle, android navigasyon, navigasyon

0 Yorum:

 
 
Copyrgiht 2013 - Tüm hakları saklıdır