Galatasaray - Sivasspor Maç Özeti (05 Mayıs 2013)


Galatasaray Sivasspor bitti- (maç özeti GS:4-2: SS) - Süper Toto Süper Lig 32. hafta maçında Galatasaray şampiyonluk için Sivasspor ile kozlarını paylaştı. . Galatasaray Sivasspor'u Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın attığı 2'şer golle 4-2 mağlu etti . Galatasarya bu skorlar Süper Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etti. İşte Galatasaray Sivasspor maçı kırılma anları.
Galatasaray Sivasspor maçı golleri ve önemli anlarını canlı yayın anlatımı ile sitemizden takip edebilirsiniz.


GALATASARAY: 4 - 2 : SİVASSPOR MAÇI

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

Ve maçın hakem Fırat Aydınus Galatasaray Sivasspor maçının 90 dakikasını bitiren son düdüğü çalıyor. Galatasaray Sivasspor'u 4-2 yenerek 2012- -2013 yılı Süper Lig Şampiyonu oluyor....

90+2. dakika. GOOOOOOOOOLL. Sivasspor skoru 4-2'ye getirdi.

89. dakika: Umut Bulut, itirazlarında ısrar edince önce ikinci sarı kartı ardından kırmızı kartı gördü.

88. dakika: Gelişen Galatasaray atağında ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Selçuk, ara pasını
ceza sahasına hareketlenen iki arkadaşına göndermek istedi ama savunma araya girdi.

86. dakika: İstanbul BŞB-Fenerbahçe karşılaşması ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile devam ediyor.

84. dakika: Oyun son dakikalara girilirken temposundan hiçbir şey kaybetmedi. Her iki takım da açık oyununa devam ediyor.

82. dakika: Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Fernando Muslera oyundan çıktı ve yerine Eray İşcan oyuna girdi.

79. dakika. GOOOOOOOOOLLLL. Kadir Pekmezci attı. Sivasspor Kadir'in attığı mükemmel golle TT Arena'da skoru 4-1'e getirdi.

75. dakika: Sivasspor'da Erman Kılıç oyundan çıktı ve yerine Cihan Özkara oyuna girdi.

73. dakika. GOOOOOOOLLL. Burak Yılmaz attı. Burak Yılmaz Umuttan aldığı pasla ceza sahasına girdi yeden sert vurdu ve Galatasray'ı 4-0 öne geçiren golü attı.

72. dakika: Gelişen Galatasaray atağında Amrabat, ceza sahası ön çizgisi yakınlarında rakiplerinden sıyrılamadı ve savunma topu uzaklaştırmaya çalıştı. Ardından topla buluşan Selçuk, kaleye şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.

71. dakika: Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Hamit Altıntop yerini Umut Bulut'a bıraktı.

70. dakika: Oyun son dakikalarda müthiş tempo kazandı. Bu kez Sivasspor atağında Eneramo ceza sahası dışından kaleye şutunu gönderdi ama top kaleci Muslera'da kaldı.

69. dakika: Sol kanattan gelişen Sivasspor atağında Aatif, rakiplerinden sıyrıldı ve ceza alanındaki Pedriel'e ortasını yaptı ama Pedriel için ofsayt bayrağı kalktı.

68. dakika: Bu arada Sivasspor'da Michael Eneramo bir sakatlık geçirdi ve şuan oyun durmuş durumda.

66. dakika: Bu kez gelişen Sivasspor atağında sağ kanatta topla buluşan Kadir, ceza alanı içinde rakiplerinden sıyrılmak isterken top Kadir'den dışarıya gitti.

64. dakika: Sivasspor'da oyuncu değişikliği. Kamil Grosicki oyundan çıktı ve yerine Ricardo Pedriel oyuna girdi.

62. dakika: Yine gelişen sarı kırmızılı ekibin atağında savunma arkasına koşu yapan Burak, ceza alanı içinde topla buluştu ve önce kaleciden sıyrıldı ve açısı daraldı. Ardından vuruşunda top top üstten dışarıya gitti.

60. dakika: Bu kez sağ kanattan gelşien Galatasaray atağında Amrabat, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topa müdahale etti.

60. dakika. GOOOOOOOOOOOLLL. Selçuk İnan attı. Selçuk İnan Mükemmel bir gole daha imza attı. Sivasspor yarı alanında topla buluşan Selçuk rakibini müthiş çalımladı, ardından sert bir şutla topu 3. kez Sivasspor ağlarına gönderdi.

54. dakika: Galatasaray bu dakikalarda baskısını daha da arttırmış durumda.

53. dakika: İkinci golün ardından Türk Telekom Arena tribünlerindeki coşku daha da artmış durumda.

52. dakika. GOOOOOOOOLLL. Burak Yılmaz attı. Eboue'nin mükemmel aras pasında topla buluşan Burak Yılmaz ceza sahası içinden çok sert bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü Sivasspor ağlarına gönderdi.

48. dakika: Bir başka Galatasaray atağında sol kanattan topla beraber ceza alanına giren Burak, yerden pasını Drogba'ya atmak istedi ama savunma topu uzaklaştırdı.

47. dakika: Sarı kırmızılılar sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Selçuk'un ceza sahasına ortasını savunma uzaklaştırdı.

46. dakika: Karşılaşmanın ikinci yarısı Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.

İLK YARIDAN DAKİKALAR

45. dakika. Ve maçın hakemi Galatasaray Sivasspor maçının ilk 45 dakikasını bitiren son düdüğü çalıyor. Galatasaray Sivasspor maçı ilk yarı sonucu 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

44. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Erman, topu ceza alanına ortaladı ama gelen top herkesi aştı ve arka direk yakınlarında Muslera'da kaldı.

43. dakika: Sol kanattan gelişen Sivasspor atağında Aatif Chahechouhe, rakiplerinden sıyrılıp ceza alanına girmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

42. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Selçuk, ceza alanına ortasını yaptı ve gelen top herkesi aşınca top diğer kanattan taca çıktı.

41. dakika: Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Ziya, Eboue'ye faul yaptı.

40. dakika: Galatasaray, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına gelen topa Drogba, kafa vuruşunu yaptı ama top direkten oyun alanına döndü.

38. dakika: Bu arada İstanbul BŞB, Fenerbahçe karşısında Ömer Can'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

37. dakika: Bu dakikayı Galatasaraylı oyuncuların kendi aralarında paslaşmalarıyla geride bıraktık. Galatasaray'ın oyuna olan hakimiyeti devam ediyor.

36. dakika: Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Grosicki, rakiplerinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ama Fırat Aydınus oyunu devam ettirdi.

35. dakika: Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Grosicki, rakiplerinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ama Fırat Aydınus oyunu devam ettirdi.

32. dakika: Gelişen Galatasaray atağında savunmadan seken topu kapan Hamit, topu biraz daha sürdükten sonra kaleye şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.

30. dakika: Bu kez gelişen Sivasspor atağında sağ kanatta topla buluşan Kadir, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu aynı noktaya geri gönderdi. Ardından Grosicki, bir orta daha yapmak istedi ama top Grosicki'den dışarıya çıktı.

29. dakika: Emmanuel Eboue, yine sağ kanattan uzun bir taç atışı kullandı. Ceza alanına gelen topu Sivasspor savunması uzaklaştırdı.

27. dakika: Bu kez sol kanattan gelişen sarı kırmızılı ekibin atağında Riera, ceza alanına ortasını yaptı ama gelen topu savunma uzaklaştırdı. Galatasaray'ın baskısı devam ediyor.

25. dakika: Sağ kanattan taç kullanan Galatasaray'da Eboue, topu doğrudan ceza alanına yüksek gönderdi. Gelen topu kaleci Borjan, kornere gönderdi.

23. dakika: Galatasaray, rakip yarı alanın ilk metrelerinden hafif sağ taraftan serbest vuruş kullandı. Hamit, Sneijder'e pasını attı ama Sneijder için ofsayt bayrağı kalktı.

22. dakika: Galatasaray, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. İstanbul BŞB-Fenerbahçe karşılaşmadı sa 0-0 devam ediyor.

20.dakika: Sivasspor, Galatasaray yarı alanından ceza alanına yakın bir noktadan serbest vuruş kullandı. Erman Kılıç serbest vuruşta topu doğrudan kaleye göndermek istedi ama top barajdan sekti.

19. dakika: Sol kanattan gelişen konuk ekip atağında Erman, ceza sahası dışından kaleye sert bir şut çekti ama direk dibinde Muslera topu kurtardı.

18. dakika: Tehlikeli gelişen Galatasaray atağında Drogba, sağ kanatta topla buluştu ve ceza alanına ortasını gönderdi. Gelen topa Burak vurdu ama top üstten dışarıya gitti.

17. dakika: Sol kanattan ileriye hareketlenen Sneijder'e uzun bir pas atıldı ama Sneijder, Rajnoch'tan sıyrılamadı.

16. dakika: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Hamit, ceza alanına ortasını yaptı ve gelen topu Melo kafasıyla içeri çevirmek istedi ve top kaleci Borjan'da kaldı.

15. dakika: Sol kanattan gelişen konuk ekip atağında Ziya son çizgiye indi ve ceza alanına ortasını yapmak istedi ama Eboue'nin de baskısıyla top Ziya'dan dışarıya gitti.

14. dakika: Orta alanda topla buluşan ve rakiplerinden sıyrılan Drogba, savunma arkasına koşu yapan Burak'a pasını attı ama top kaleci Borjan'a kadar geldi.

12. dakika: Sivasspor, rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ön direk yakınlarına gelen topu Melo, uzaklaştırdı.

9. dakika. GOOOOOOOOOOOLLLL. Selçuk İnan Serbest vuruştan mükemmel bir gol attı ve takımını

1-0 öne geçirdi.

8. dakika: Yine hızlı gelişen Galatasaray atağında Burak Yılmaz, ceza sahasına girecekken Rajnoch'tan sıyrılamadı ve yerde kaldı. Rajnoch, sarı kart gördü. Galatasaray serbest vuruş kullanacak.

6. dakika: Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topu savunma uzaklaştırdı. Ardından yine sağ kanattan gelişen atakta Drogba ceza alanına ortasını yaptı ve gelen topa arka direkte Melo, kafa vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.

4. dakika: Sağ kanattan hızlı gelişen Galatasaray atağında Burak, ceza sahasına girip son çizgiye indi ve top içeriye çevirmek istedi kaleci Borjan topu kornere gönderdi.

3. dakika: Bu kez gelişen Sivasspor atağında Grosicki sağ kanatta aldığı topla ceza alanına girdi ama topu ayağından açınca top doğrudan dışarıya gitti.

2. dakika: Ceza sahasına sokulan Hamit, pasını Burak'a aktaramadı..

1. dakika: Karşılaşma Sivassporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Kaynak: Site

Galatasaray 4 -2 Sivasspor GENİŞ ÖZET 05.Mayıs.2013 HD
Galatasaray 4-2 Sivasspor Maçın Golleri Galatasaray Şampiyon
Didier Drogba Starts the Party After Galatsaray Win the Title


İlgili Aramalar: galatasaray, sivasspor, canlı, süper lig, haberler, spor haberleri, galatasaray sivasspor, galatasaray sivasspor maç sonucu, galatasaray sivasspor şampiyon, galatasaray şampiyon, galatasaray sivasspor maç özeti, 5 mayıs galatasaray 4-2 sivasspor özet, galatasaray 4-2 sivasspor goller, galatasaray 4-2 sivasspor highlights 05.05.2013, galatasaray 4-2 sivasspor süper lig maçı görüntüleri, galatasaray 4-2 sivasspor video, galatasaray 4 sivasspor 2 maç özeti izle, galatasaray sivasspor geniş özet, galatasaray sivasspor maç sonucu, galatasaray sivasspor maçı kaç kaç bitti, lig tv maç özetleri, spor toto süper lig maç özetleri

0 Yorum:

 
 
Copyrgiht 2013 - Tüm hakları saklıdır